Hírek

<

>

X

A GIANT RAKODÓGÉPE ELENGEDHETETLEN MUNKAERŐ,

A VILÁG ELSŐ ÚSZÓ FARMJÁNÁL.

 

2019

SZEPT

09.

A világ első úszó gazdasága rotterdami kikötőjében valósult meg. "Úszó farm" néven egy önellátó és kör alakú farm épült, 40 tehénnek. Albert Boersen gazda számára a GIANT D337T elengedhetetlen a mindennapi munka elvégzéséhez, sokoldalúságának és kompaktságának köszönhetően.

 

Kompakt súly és méret

 

A szűk bejáratok és korlátozott helyiségméretek miatt, kis súlyú és kompakt méretekkel rendelkező gépet kerestünk" - magyarázza Albert farmer. „A sétány 3,5 tonnát bír el, a D337T - 2100 kg önsúllyal plusz munkaeszközzel és a rakomány súlyával sem lépi túl ezt a határt. A derékcsuklós kialakítás és a kis szélesség biztosítja, hogy a rakodógép rövid fordulási körrel rendelkezzen, és jó manőverezhető legyen a terepen. Ezek szükséges feltételek voltak, mivel kevesebb hely van ebben a gazdaságban, mint egy hagyományosban.”

 

„Sokkal többet használjuk a GIANT-et, mint gondolnád. Nem csak a szokásos munkákhoz, mint például a takarmánykiosztás vagy a széna bálák szállítása a mólón. De a tehenek takarmányának szállítása, a tejtermékek partra szállítása és a kamionok kirakodása érdekében. A kívánságlistán szerepel egy rotációs fűnyíró és rétmaró, amely fenntartja a földdarabot, ahol a tehenek legelhetnek.”

A D337T modellt a G2200 széria modelljei váltottak.

 

A G2200 X-TRA rakodógép adatlapja.

Hivatalos magyarországi importőr és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

 Telefon: +36-30-171-6826

E-mail: gepesz@intermix.hu