Hírek

<

>

X

ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJ G5000 SZÉRIA GYÁRTÁSA.

 

2018

DEC

18.

Az elmúlt évben különféle beruházásokra került sor a gyártás optimalizálása és bővítése érdekében. Például egy új, 1700 m²-es raktárhelyet telepítettek, és a meglévő csarnokok egyikét szabadon fel lehetett használni az új G5000 gépek gyártására. Az intenzív tesztelési periódus és a különféle kísérleti gépek gyártása után, ezen a héten gördült le a gyártósorról az első kész modell.

A G5000 rakodógép gyártásának megkezdésével egy olyan új modellt kaptunk, amelyet a legfrissebb, az EU V Stage tiszta motorra vonatkozó előírásaihoz készítettek elő.  A TOBROCO-GIANT számára ez fontos lépés volt, hisz irányt mutatnak a munkagépek környezettudatossággal kapcsolatban, és más típusú modellek is ezek alapján készülnek majd el a jövőben.

 

Válasszon jó gépet a munkájához.

 

A G5000 három változatban kapható, ahol a robusztus gémszerkezetek különböznek egymástól.

A Z-kinematikával rendelkező változat elérhető olyan tevékenységekhez, mint például a be- és kirakodás. Ez a Z-kinematika biztosítja a nagy emelőerőt és a kiváló emelésimagasságot.

A teleszkópos gémszerkezettel szerelt verzió kiválóan alkalmas magas pontokra való anyagmozgatásra. A G5000 TELE maximális emelőmagassága 4,35 méter, a gyors és hatékony rakodáshoz és emeléshez. Az X-TRA modellek alacsonyabb gémszerkezettel vannak kialakítva, és kifejezetten rendkívül nehéz munkákra fejlesztették ki, mint építőipar, földmunka, tereprendezés, és infrastruktúra fejlesztés.

 

Az rakodógépről készült videó:

Loading...

A G5000 rakodógép adatlapja.

Hivatalos magyarországi importőr és szerviz:

Inter-Mix Kft. 1172 Budapest, Rétifarkas u. 6.

 Telefon: +36-30-171-6826

E-mail: gepesz@intermix.hu